25 Mart 2013 Pazartesi

Akyaka'ya Yakın Gezmeniz Gereken Yerler

Akyaka Gökova Körfezi'nin en iç noktasında yer alan mavi ve yeşilin tüm tonlarını bulabileceğiniz ender Muğla beldelerinden bir tanesidir. Bir çok tatil beldesi ve ilçesine çok yakındır. Aşağı yukarı Marmaris'e 30 km ,Datça'ya 100km ,Köyceğiz'e 25 km ,Fethiye'ye 90 km ,Dalaman'a 45 km mesafede bulunmaktadır.
 Ki Akyaka'yı görünce pek ayrılmak istemeyeceksiniz ama bu ilçelerimiz de gezilip görülmesi gereken Türkiye'de ve dünyada ender güzelliklere sahip yerlerdendir.

16 Mart 2013 Cumartesi

Villa Kiralama Şartları


  1. Misafirlerimizin aile olması şarttır. (Sebebi ise villanın sakin bir sitenin içerisinde bulunması) Bu aynı zamanda misafirlerimize sakin bir tatil fırsatı sunmaktadır.
  2. Misafirlerimizin bahçede evde değişiklik yapma hakkı bulunmamaktadır.
  3. Misafirlerimiz evde sebep oldukları hasarları çıkış yaparken karşılamayı kabul etmelidir.
  4. Villanın sakin bir sitede bulunması sebebiyle ses seviyesine dikkat edilmeli ve komşu haklarına saygı duyulmalıdır.
  5. Misafirlerimizden kiralama bedelini eve giriş yaptıkları sırada talep etmekteyiz. Bir süre sonra tatili uzatma gibi kararlarda listede bulunan ücretlendirmeye göre ücret alınacaktır.
  6. Misafirlerimiz eve girmeden evvel bu kurallara uyacağını kabul etmiş olmalıdır.
      Bu kuralların sebebi sakin ve stresten uzak bir tatil geçirmenizi hedeflemiş olmamızdır.
      Şimdiden teşekkür ederiz

Muğla Akyaka'da Kiralık Villa Tanıtımı

   Muğla ilinin Akyaka beldesinde denize 100 metre mesafede kiralık yazlık ilanıdır . Yazlığımız giriş, bodrum , 2. kat ve kapalı teras katından oluşmaktadır. Yazlığın 2. katında üç oda bulunmaktadır. Odalardan birinde 2 tek yatak, birinde 3 tek yatak ve son odada 1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak bulunmaktadır ve üst kattaki bu üç odada da klima bulunmaktadır.
   Evde mutfak eşyaları da tam ve teferruatlıdır. Sıcak su güneş enerjisi ile sağlanmaktadır. Evde 2 adet bisiklet dahi mevcuttur. Tatil yaparken sporu da unutmayın.